Altres Pagament on-line

Pagament d'impostos, rebuts, matrícules i multes

L'Ajuntament de Dénia ofereix la possibilitat de realitzar el pagament d'impostos i taxes municipals a través d'Internet mitjançant l'ús de targeta de crèdit/dèbit.

Per a açò és necessari emplenar els camps sol•licitats en el formulari de pagament amb les dades que apareixen en el document de pagament i finalment formalitzar el pagament mitjançant la seua targeta de crèdit/dèbit en la passarel•la de pagament de BancSabadell (REDSYS).

IMPORTANT: Es recomana imprimir la pàgina amb el resultat de l'operació com a justificant del pagament realitzat.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Per favor, òmpliga el formulari següent (les dades les trobará en el document de pagament):

Rebuts modalitat 1 o 2 o 3
?
TRACTAMENT DE DADES PERSONALS
Informació relativa a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal: Les dades que Vostè ens facilite s'incorporaran a fitxers, que s'utilitzaran per a les pròpies finalitats municipals i els específics d'aquest Servei; no se cediran a cap tercer, excepte per obligacions legals i a altres Administracions Públiques que siguen les destinatàries del tractament. Per a exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel•lació i oposició pot dirigir-se per escrit a l'Ajuntament de Dénia, Plz. Constitució, 10 – 03700 Dénia (Alacant), adjuntant una fotocòpia de la seua D.N.I. o equivalent.

2018 Ajuntament de Dénia | CIF: P0306300E | Plaça de la Constitució, 10 · 03700 Dénia | 965 780 100