Altres Pagament on-line

Pagament d'impostos, rebuts, matrícules i multes

L'Ajuntament de Dénia ofereix la possibilitat de realitzar el pagament d'impostos i taxes municipals a través d'Internet mitjançant l'ús de targeta de crèdit/dèbit.

Per a açò és necessari emplenar els camps sol•licitats en el formulari de pagament amb les dades que apareixen en el document de pagament i finalment formalitzar el pagament mitjançant la seua targeta de crèdit/dèbit en la passarel•la de pagament de BancSabadell (REDSYS).

IMPORTANT: Es recomana imprimir la pàgina amb el resultat de l'operació com a justificant del pagament realitzat.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Per favor, òmpliga el formulari següent (les dades les trobará en el document de pagament):

Tipus de pagament
?

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS
El responsable del tractament de les seues dades de caràcter personal és l'Ajuntament de Dénia, amb domicili en: Plaza Constitució, 10, 03700, Dénia, Alacant. La finalitat per la qual les seues dades són tractades és la gestió de les interaccions per mitjà de correu electrònic entre aquest Ajuntament i les persones i/o entitats que utilitzen aquest mitjà per a interactuar amb el mateix. La legitimació per a realitzar aquest tractament està basada en l'exercici de poders públics conferits al responsable del tractament i/o compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament. Les seues dades seran conservades durant el període establit pel tractament, la legislació aplicable i els requeriments aplicables a la conservació d'informació per part de l'Administració Pública. Les dades poden ser comunicades a les unitats administratives, entitats públiques i/o privades legitimades. Els Drets que pot exercir són: accés, rectificació o supressió, cancel•lació, oposició, limitació del tractament, portabilitat i retirada del consentiment prestat. La manera d'exercir aquests drets s'indica en la informació addicional, disponible en https://oac.denia.es/va/ajuda/oac/rgpd.aspx.