Coneix l'OAC Política RGPD

Et donem la benvinguda a la nova política de privacitat de l'Ajuntament de Dénia.

El reglament general de protecció de dades amplia els drets de les persones sobre les seues dades de caràcter personal i, a més, estableix una figura que serà la teua aliada en la defensa i control de les teues dades personals: el delegat o delegada de protecció de dades de caràcter personal.

En l'Ajuntament de Dénia volem que conegues com, quan, i per a què recollim i tractem les teues dades de caràcter personal, i per això estem publicant el nostre registre d'activitats de tractament, perquè disposes de tota la informació necessària.

Per a la teua tranquil•litat, has de saber que només recollim les teues dades en l'exercici de poders públics (quan sol•licites una subvenció o una llicència, o quan fas qualsevol altra petició a l'Ajuntament), o quan ens dónes el teu consentiment exprés, com per exemple quan et subscrius per a rebre un butlletí informatiu.

Les teues dades seran conservades durant el període establit pel tractament, la legislació aplicable i els requeriments aplicables a la conservació d'informació per part de l'administració pública.

Si vols presentar una sol•licitud d'accés, rectificació, oposició, supressió o limitació relativa a les teues dades de caràcter personal, pots dirigir una sol•licitud a l'Ajuntament de Dénia, registre d'entrada, indicant “responsable de protecció de dades”, en la qual conste clarament, a més de la teua petició, el teu nom, cognoms i número de document vàlid i vigent acreditatiu de la teua identitat (DNI, NIE, passaport).

Aquesta sol•licitud pots realitzar-la mitjançant:

  1. Correu ordinari. Ajuntament de Dénia. Plaça de la Constitució, 10. 03700 Dénia.
  2. Correu electrònic. Dirigit al responsable de protecció de dades, l’adreça electrònica del qual és: email Delegado Protección de Datos.

L'agència espanyola de protecció de dades, ha publicat manuals, guies, vídeos i articles per a ajudar-nos a comprendre les implicacions del reglament general de protecció de dades; et convidem a visitar la seua pàgina per a aprendre molt més sobre la protecció de les teues dades de caràcter personal.