Tràmits

Sol·licitut aules Joventut (Ronda Muralles)

Artístics i l'edifici de Joventut són d'ús sociocultural, promoguts per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Dénia, que té com a objectiu incrementar la xarxa d'equipaments públics que donen suport a l'activitat sociocultural de la ciutat de Dénia i potenciar el foment d'aquest tipus d'activitats a través d'entitats ciutadanes, particulars i de la pròpia Regidoria de Joventut. Els centres Artístics i l’Edifici de Joventut estan a la disposició de les diferents entitats i particulars per a aportar-los els recursos necessaris per al desenvolupament de les seues activitats (reunions, assajos, xarrades formatives, etc…), per al sector poblacional al qual es dirigeix la regidoria de Joventut (de 4 a 64 anys), juntament amb les activitats organitzades per aquesta regidoria i els seus programes de Llunàtics i Dinàmics.
(Per a més informació, consultar el Reglament d´ús i funcionament en les instal·lacions socioculturals municipals d´Artístics i edifici Joventut en Dénia).

Qui pot sol·licitar-ho:

Podràn sol·licitar l´ús de les instal·lacions totes aquelles entitats, associacions socioculturals i particulars de la ciutat de Dénia.

Quan es pot sol·licitar:

Durant tot l'any

Passos a seguir:

Els peticionaris presentaran la instància de sol·licitud a través de la seu electrònica de l´Ajuntament de Dénia o en el Registre municipal.
(Per a més informació consultar el reglament d´ús i funcionament)

Documentació necessària:

(Consultar Reglament)

On dirigir-se:

Joventut

Entitat tramitadora:

Juventut i festes

Impresos:

Documents relacionats:

Tornar Tramitar ara