Tràmits

Sol·licitut inscripció psicomotricitat

Què és la psicomotricitat?

La psicomotricitat infantil fa referència al nivell de desenvolupament del sistema nerviós central com a principal regulador dels moviments i el funcionament cognitiu i emocional. En pràctica, la psicomotricitat en el xiquet engloba tots els factors físics i psicològics implicats en el desenvolupament infantil, que pauten l'evolució i el creixement en el xiquet.

No obstant això, com el desenvolupament infantil és un procés complex, existeixen diversos trastorns que poden afectar la psicomotricitat. Afortunadament, també hi ha diferents tècniques que poden atenuar o fins i tot eliminar aquests problemes, sobretot si s'apliquen a edats primerenques.

Qui pot sol·licitar-ho:

Qualsevol persona amb xiquets o xiquetes de 8 mesos a 6 anys.

Quan es pot sol·licitar:

Durant tot l'any

Passos a seguir:

-La matrícula podrà formalitzar-se presencialment en la OAC (oficina d'atenció al ciutadà) , amb cita prèvia telefonant al 966423700, o també, 

- A través de la seu electrònica,  descarregant el document sol·licitut inscripció psicomotricitat , emplenar-ho i guardar-ho.  Anar  en "TRAMITAR ARA",  (part de baix de la pàgina) i començar el tràmit. El pagament d'aquesta matricula, es farà efectiu a través de la seu electrònica en el següent enllaç: OAC Dénia. Ofina Virtual Ajuntament de Dénia - Inicio - Otros - Documento de pago de autoliquidaciones (denia.es)  (en concepte cal seleccionar activitats esportives, una vegada emplenat es podrà fer el pagament en línia amb la targeta de crèdit/dèbit o imprimir el document d'autoliquidació i portar-lo al banc. En el moment de formalitzar la matrícula, caldrà adjuntar el justificant de pagament i la sol·licitut emplenada)
 

Documentació necessària:

- Justificant de pagament
- En el cas de ser antic alumne, sol·licitud del descompte corresponent a la part proporcional dels mesos que es van suspendre les classes a causa de la pandèmia per Covid 19.

Import:

80€

On dirigir-se:

Joventut

Entitat tramitadora:

Juventut i festes

Impresos:

Documents relacionats:

Tornar Tramitar ara